culinary-1

Préparez de la bonne nourriture!

Il n’est pas nécessaire d’être un chef pour créer d’incroyables, délicieux repas, mais nous pouvons tous apprendre quelques sagesses culinaires des chefs qui ont l’expérience dans tous les domaines de la cuisine et qui peuvent préparer des centaines de repas dans une même journée.

culinary-3

Apprenez les recettes de tous les coins du monde

Apprenez d’un maître chef expérimenté avec des méthodes approuvées avec le temps. Vous allez suivre les différentes instructions manuelles et vous faire démontrer les étapes faciles à suivre pour faire des repas santés et savoureux.

culinary-2

Une expérience pour toute la famille

Une expérience pour toute la famille. Nos cours sont conçus également pour adultes et enfants. Nous avons différents niveaux et ensembles selon les besoins de chacun.

Calendriers 2018

1 calendrier Janvier 2018-001
2 calendrier Fevrier 2018-001
3 calendrier Mars 2018-001 (2)
4 calendrier Avril 2018-001 (3)
5 calendrier mai 2018-001
6 calendrier Juin 2018-001 (1)

Venez cuisiner avec nous

Réservez les cours de cuisine / cours énumérés ci-dessous en ligne, à notre bureau de réception ou par téléphone au: 514-955-8370

Nos prix (avant les taxes): • 75 $ par cours (adultes) •  35 $ par cours (enfants 5-12 ans - les enfants de moins de 7 ans doivent être accompagnés par un adulte) •

Forfait 4 cours x 250 $

Forfait 10 cours x 500 $

01

JAN

Lotcha Chicken & Papaya Salad

Asian Cooking Series

6:30-9pm
Chef Eric

75$

Taxes inc.

04

JAN

Lotcha Chicken & Papaya Salad

Asian Cooking Series

6:30-9pm
Chef Eric

75$

Taxes inc.

01

JAN

Lotcha Chicken & Papaya Salad

Asian Cooking Series

6:30-9pm
Chef Eric

75$

Taxes inc.

04

JAN

Lotcha Chicken & Papaya Salad

Asian Cooking Series

6:30-9pm
Chef Eric

75$

Taxes inc.

Our teaching chefs

  • null

    Alex Brown

    Alex has been professionally cooking at hotels and restaurants in and around the Montreal area for the last 9 years.

  • null

    Ali Hassan

    Is chef/owner of the Bland Is Boring Co., a cooking instructor, an actor, and a stand-up comic! Ali’s specialty is Indian cuisine and he also loves to create a fusion of Indian and other delicious global cuisines.

  • null

    Danny Monaco

    Danny is a private chef, caterer and pizza aficionado for the last 10 years. A student of his mom's and nonna's homemade cooking courses in Italy.

  • null

    Dino Cordelione

    Dino hails from the culinary capital that is Montreal; he has been working his magic in the kitchen for over 25 years.

  • null

    Gennadi Faustin

    Is a self-made success story, who learned to cook in his mother's kitchen. Gennadi is the President/Founder of C`est Si Bon Catering and previously worked at Kiano Restaurant.

  • null

    Giuseppe Sacchetti

    Giuseppe studied culinary arts at L’Institut de tourisme et d’hôtellerie du Quebec and is currently the executive chef of Venti in Old Montreal.

  • null

    Guido

    Montreal-born actor and comedian, Guido loves hand tossing pizza and has one of the best Pizza's in Montreal at Sapori di Napoli.  His Pizza was voted one of the best from Montreal Eater.

  • null

    John Perrotta

    Founder and owner of pastery shop Gourmandise Dopo Cena. John studied at Montreal’s Institute of Hotel and Tourism of Quebec and at l'Ecole Gastronomique- Bellouet Conseil in Paris, France.

  • null

    Marcella De Vincenzo

    Marcella loves food. Her keen insight and passion stem from the many hours she spent in the kitchen with her grandmother.

  • null

    Mehdi El-Mawla

    Originally from Lebanon Mehdi completed culinary school in 2005 with a concentration in Lebanese Cuisine and Pastry Making. His specialty is Lebanese Cuisine with a sweet talent for desserts.

  • null

    Michael Jaramillo

    Originally from Peru, Michael has true passion for cooking. He has worked with renowned Latin American chefs; Mario Navarrete and Antonio Park.

  • null

    Nevio Grillo

    An Exclusive Chef with Cook and Date, Nevio strives to get the most out of each ingredient used, to make each dish delicious in their own right.

without
http://cldv.ca/wp-content/themes/blake/
http://cldv.ca/fr//
#50CCB3
style1
paged
Loading posts...
/home/cldv/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
http://cldv.ca/wp-content/themes/blake
on
off
Entrez votre courriel ici
on
off